Zannemie en de bende

Zannemie en de bende, dat zijn 5 muzikanten, een stuk of 10 instrumenten en hilarische, schattige, spannende liedjes voor het kleine en grote kind (in u). Om te luisteren. Om mee te zingen. Met de billen te schuifelen en wie weet wel een dansje te wagen.

   
wo 01 december
Deurne Wintert

Op 3, 4 en 5 december 2021 strijkt het gratis festival Deurne Wintert neer op het Arenaplein (en in de Carrousel). Op het programma staat voor voor ieder wat wils. Trek je winterjas aan en laat je betoveren!

   
vr 03 december
Deurne Wintert (volzet!)

Op 3, 4 en 5 december 2021 strijkt het gratis festival Deurne Wintert neer op het Arenaplein (en in de Carrousel). Op het programma staat voor voor ieder wat wils. Trek je winterjas aan en laat je betoveren!

   
za 04 december
Deurne Wintert

'Cream Colored Ponies' palmen op zondag 5 december 2021 om 11 uur de Carrousel op het Arenaplein in voor een gezellig aperitiefconcert. Deze band heeft een passie voor swingmuziek uit de jaren 30 en 40 en brengt hulde aan de crooners van weleer. Dit optreden is gratis, maar je moet wel op voorhand reserveren. 

   
zo 05 december
Hirngespinst

De zussen Hirngespinst repareren de wereld. Ze hebben het dus enorm druk. Zelfs zo druk dat ze er vandaag niet zullen geraken.

   
wo 08 december
Elena Peeters

Begin is het eerste deel van een trilogie waarin Elena bekijkt door welke handen een mensenleven gaat.

vr 10 december
Sofie Palmers en Nele Van den Broeck

Een muzikale mix van grote mislukkingen, diepe gedachten en filosofische inzichten - of het gebrek daaraan...

 
di 14 december
The Valerie Solanas

Cultuurraad Deurne nodigt alle culturele verenigingen, cultuurmakers en cultuurbelevers met een link met Deurne uit om deel te nemen aan een leuke avond met netwerkmoment en aansluitend gratis optreden van “The Valerie Solanos”. Iedereen is welkom!

   
do 16 december
Rino Sokol

Drie jaar na z'n afstudeervoorstelling bekijkt Rino Sokol z'n vreemde werk en treedt de bizarre gevoelswereld van toen terug binnen.

 
vr 17 december
Theater Vonk (verplaatst 21/11 --> 18/12)

Een succesvoorstelling van Theater Vonk over kinderen, mannen, bedrog en de Grote Liefde.

 
za 18 december
Theater Vonk

Hartverwarmend theater over zussen, liefde en verdriet, geluk en ongeluk … over het leven!

 
zo 19 december
Alex Agnew (verplaatst 19/11 --> 20/12)

Deze Try-Out in de Carrousel belooft alvast een stevig voorsmaakje te worden van hoe het er in de nieuwe theatershow aan toe zal gaan.

   
ma 20 december
Tom Clement & MartHa!tentatief

Tom Clement van het MartHa!tentatief brengt met zijn nieuwe muzikale voorstelling de Nederlandse taal dichter bij wie ze oefenen wil.

Gewapend met een miniorkest van drums, gitaar, banjo en mondharmonica zingt hij Nederlandstalige traditionals.
Eenvoudige, catchy liedjes met herkenbare thema’s zorgen ervoor dat je zin krijgt om mee te zingen, ook al begrijp je het Nederlands niet zo goed.

Een intieme, interactieve voorstelling, vol humor, visueel prikkelend met prachtige tekeningen.
Een feest voor je oren en je ogen!

   
do 23 december